2020-2021 Bahar Dönemi Akademik Kurulu.

İzmir Demokrasi Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi olarak 23.03.2021 tarihinde, Saygıdeğer Rektörümüz Prof. Dr. Bedriye TUNÇSİPER’in katılımlarıyla bizleri onurlandırdığı fakültemizin olağan Akademik Genel Kurulu’nu gerçekleştirdik. Sayın rektörümüz Prof. Dr. Bedriye TUNÇSİPER’in konuşmalarını yaptığı kurulda rektörümüz birlik ve beraberlikle üniversitemizi daha ileriye taşıma arzusuna vurgu yaparken fakültemizin kendisinden taleplerini dinledi. Sayın Dekan Yardımcımız Burak HERGÜNER fakültemizin akademik ve idari boyutlardaki istatistiklerini sunumlarıyla dile getirdi ve gelecek hedeflerimize değindi. Ayrıca sırasıyla İktisat Bölüm Başkan Yardımcısı Sayın Dr. Öğr. Üyesi Eylül KABAKÇI GÜNAY, İnsan Kaynakları Yönetimi Bölüm Başkanı Sayın Prof. Dr. Duygu KIZILDAĞ, İşletme Bölüm Başkanı Sayın Prof. Dr. Cevdet Alptekin KAYALI, Maliye Bölüm Başkanı Sayın Doç. Dr. Musa GÖK, Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Bölüm Başkan Yardımcısı Sayın Dr. Öğr. Üyesi Ekin ERDEM, Uluslararası İlişkiler Bölüm Başkanı Sayın Doç. Dr. Funda ÇOBAN ve Yönetim Bilişim Sistemleri Bölüm Başkanı Sayın Doç. Dr. Serkan ÇANKAYA bölümlerinin geçmiş faaliyetlerinden ve bölüm istatistiklerinden bahsederken gelecekle ilgili gelişim planlarını açıkladı.