Telefon: +90 232 260 1001 Email: iibf [at]idu.edu.tr

İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Tanışma Etkinliğini Gerçekleştirdik.

Bugün Microsoft Teams uygulaması aracılığıyla İzmir Demokrasi Üniversitesi İİBF Ailesi olarak 1. Sınıf Öğrencilerimize yönelik tanışma etkinliği düzenleyerek onlarla tanış olduk.
Bu etkinliği teşvik ederek bizleri cesaretlendiren Sayın Rektörümüz Prof. Dr. Bedriye Tunçsiper hocamıza sonsuz şükranlarımızı sunarım.
Etkinliğimize sunumlarıyla katkı veren Dekan Yardımcımız Doç. Dr. Pınar AYTEKİN, Bölüm Başkanlarımız; Prof. Dr. Cevdet Alptekin Kayalı, Prof. Dr. Duygu Kızıldağ, Prof. Dr. Derya Altunbaş, Doç. Dr. Ferhat Topbaş. Doç. Dr. Musa Gök, Doç. Dr. Funda Çoban, Doç. Dr. Serkan Çankaya hocalarımıza da çok çok teşekkür ederim.
Ayrıca etkinliğimize katılan tüm hocalarımıza ve öğrencilerimize de teşekkürlerimi sunarım.

Prof. Dr. Hüseyin AKAY
Dekan V.